OBJAVITE

brasscom

O nama

  • ”Brass komerc ”d.o.o. Banja Luka sa prodajnim mjestom u poslovnoj jedinici BRASSCOM Omarska,je potpisnik ugovora sa FONDOM SOLIDARNOSTI ZA OBNOVU RS,koji omogućava prodaju robe vlasnicima elektronske kartice OBNOVA SRPSKE.
  • Od danas su stvorene svi uslovi za plaćanje elektronskom karticom OBNOVA SRPSKE sa Spiska roba i usluga propisane uredbom vlade RS.

“BRASS KOMERC”d.o.o. Banja Luka, iz vlastite proizvodnje nudi UniqueWineCooler, eksluzivne rashladne višetemperaturne vitrine za vino.UniqueWineCooler – jedinstvena, unikatna rashladna vitrina je u potpunosti izrađena od masivnog drveta otpornog na vlagu, a proizvodi se u više boja sa mogućnošću digitalnog brendiranja.
“BRASS KOMERC”d.o.o. Banja Luka je genaralni zastupnik i distributer za BiH cjelokupnog asortimana kompanije „Koper” , frižidera za piće i vino kao i grijnih uređaja – kamina, šporeta i peći.
“Brass komerc”d.o.o.Banja Luka, je i generalni distributer renomiranog svjetskog proizvođača svih vrsta rashladnih vitrina “Klimasan” Klima San. ve Tic. A.Ş. Manisa – TR.
Distributeri smo i livenih gusanih peći, kamina,štednjaka i peći za etažno grijanje iz proizvodnog programa Industrijskog kombinata „Guča“ AD u sastavu Koncerna FARMAKOM MB. www.brasscom.baPrikaži opcije